EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős

23900 Ft Áfával

EW100 nyomkövető GPS óra segítségével nyomon tudjuk követni a viselőjét valamint alkalmas kétirányú telefonbeszélgetésre is.

Készleten

Cikkszám: EW100 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a viselőjét így mindig biztonságban tudhatjuk. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltjük az alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani, vezérelni valamint nyomon követni az órát. (Telenor SIM kártyával nem működik!)

Az óra alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a viselője akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni is az órát viselő személlyel.

Az GPS óra lehetővé teszi hangüzenetek rögzítését és továbbítását valamint képes ilyen jellegű üzenetek fogadására és lejátszására. Azaz alkalmas hangüzenet “csetelésre”.

Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a személy akkor a készülék egy sms értesítést küld.

A készülék rendelkezik egy érzékelővel ami képes jelezni ha az órát a leveszik a kezéről.

Az eszköz kétféleképpen tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, és a mobilszolgáltató adótornyainak segítségével, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. Az óra akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz valami zárt fedett helyen van.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

  • 1 percenként jelentse a pozícióját
  • 10 percenként jelentse a pozícióját
  • 1 óránként jelentse a pozícióját

Ezt a folyamatos jelentést meg tudjuk nézni a mobilalkalmazásban a térképen kirajzolja merre ment az órát viselő személy. Az órát kikapcsolni csak a mobilalkalmazáson keresztül lehet.

Megbízható kiváló minőségű termék melyre 2 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.