Sale!

GW400X okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló

(1 vásárlói értékelés)

26900 Ft 22500 Ft Áfával

Vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges.

Clear selection

Leírás

2020 május 5.-től AKCIÓBAN a készlet erejéig!

Vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okosóra gyerekeknek, kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges mivel az óra teljes értékű telefonként is működik. Igazán remek és trendi formatájú minőségi termék melyet fejlett funkciók és könnyű használat jellemez. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom. Ezt követően letöltjük az ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani valamint nyomon követni az órát. A használatához szükséges alkalmazást a gyártó ingyenesen biztosítja nincs időkorlátozás és nincs havidíj. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése. Mi legtöbbször a Vodafone kártyáit használjuk és eddig mindig beváltak)

A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni a gyermekünkkel aki hall minket és válaszolni is tud.

Az óra lehetővé teszi hangüzenetek rögzítését és továbbítását valamint képes ilyen jellegű üzenetek fogadására és lejátszására. Azaz alkalmas hangüzenet “csetelésre”.

Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermekünk akkor a készülék egy sms értesítést küld.

A készülék több módon tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez valamint wi-fi antennák alapján ami akkor jön jól ha gyermekünk éppen egy épületben tartózkodik. Valamint a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. A készülék akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz valami zárt fedett helyen van és vi-fi antenna sincs a közelben.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

  • 1 percenként jelentse a pozícióját
  • 10 percenként jelentse a pozícióját
  • 1 óránként jelentse a pozícióját

Jellemzők:

GPS + AGPS + WIFI + LBS módú pozíció meghatározás. Érintő kijelző. Kétirányú telefonbeszélgetés. SOS gyors gomb. Kamera fényképezéshez. Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás. Távoli hangfigyelés. Hang chat. Útvonal visszanézése: 90 napig. Ébresztő funkció. Lépésszámláló stb.

Technikai információk:

Kijelző: OLED (480X320)
GSM antenna: beépített
GPS antenna: beépített
Pozicionálási pontosság: 5-20 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: 420 mAh
Készenléti idő: kb. 3 nap
Vízálló: IP67
Méret: 39.35x46x15.6mm
Súly: 32g

Csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető óra
  • töltő kábel
  • csavarhúzó
  • használati utasítás

További információk

Tömeg300 g
Méretek12 × 12 × 12 cm
Szín

Fekete, Kék, Pink

GW400X okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló termékről 1 értékelés

  1. Bogdan F.

    Kettőt is vettünk. Mindent tud amit kell. Ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.