Sale!

LK-880 prémium GPS nyakörv

45000 Ft Áfával

LK-880 prémium GPS nyakörv egy profi eszköz mely alkalmas kutyák vagy egyéb állatok nyomkövetésére valamint aktivitást figyelő funkciókkal is el van látva.

Elfogyott

Leírás

LK-880 prémium GPS nyakörv egy profi eszköz mely alkalmas kutyák vagy egyéb állatok nyomkövetésére valamint aktivitást figyelő funkciókkal is el van látva. Tudása és funkciói kiemelik az átlagos GPS nyakörvek közül. Számtalan hasznos funkciója mellett az egyik leglényegesebb, hogy míg a legtöbb ilyen eszköz a kommunikáció során csak a 2G hálózatot használja addig ez a nyomkövető már képes használni a 4G és a 3G hálózatokat is. Ez biztonságosabb és gyorsabb működést tesz lehetővé valamint biztosan működni fog olyan országban is ahol már nincs 2G hálózat. Ezt a modell nagyobb 1000mAh -s akkuval rendelkezik mely lehetővé teszi a hosszabb használati időt. Kedvence mozgását könnyen nyomon követheti mobiltelefonon egy alkalmazással melyet a  gyártó biztosít és használata ingyenes. Nincs előfizetési díj és nincs csatlakozási díj sem. Az alkalmazást le kell tölteni okos telefonra és ezután párosítható a GPS nyakörvvel és máris használható. Az alkalmazás angol nyelvű de nagyon egyértelmű ezért nyelvtudás nélkül, csupán néhány szó ismeretével könnyen használható. A készülék SIM kártyával működik. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése) Ezt a készüléket méreteit tekintve közepes és nagyobb testű kutyáknak ajánljuk.

Korszerű, kiváló, minőségi eszköz melyet öröm használni a hétköznapokban. Ne habozzon rendelje meg még ma és mostantól tudja biztonságban kedvencét.

Jellemzők:

Vízálló IP67, porálló, mérsékelten ütésálló. GPS + LBS módú pozíció meghatározás. GPS-helyzetmeghatározás, 5 méteres pontossággal kültéren. Aktivitás figyelő funkciók.
Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be amit ha kedvence elhagy a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás.
Útvonal visszanézése lehetséges az alkalmazásban.

Technikai információk:

GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
Hálózat: 4G, 3G, 2G
Akkumulátor: 3.7V, 1000mAh, Li-ion akkumulátor
Üzemi feszültség: 3.3-4.2V DC
GPS pozíció pontosság: 10m (2D RM)
Működési hőmérséklet: -20 ~ + 45 fok
Páratartalom: 20% ~ 80% RH
Anyag: ABS műanyag

A csomag tartalma:

1 db GPS nyomkövető nyakörvel
1 db töltő kábel és töltő adapter
1 db csavarhúzó
2 db pó csavar
1 db angol és magyar felhasználói kézikönyv