Sale!

SG610 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős

(1 vásárlói értékelés)

17990 Ft 12900 Ft Áfával

Ez a GPS óra alkalmas arra hogy kapcsolatban legyünk gyermekünkkel és nyomon tudjuk követni mozgását. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom, letöltjük a gyártó által biztosított ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra majd ezen keresztül tudjuk beállítani és nyomon követni, figyelni a készüléket. Tudja mindig biztonságban gyermekét és vásároljon még most egy ilyen órát. A gyerekek is imádják hiszen izgalmas és hasznos is számukra.

Clear selection

Leírás

2020 május 5.-től AKCIÓBAN a készlet erejéig!

SG610 érintőkijelzős nyomkövető GPS okos óra gyerekeknek kamerával és zseblámpa funkcióval. Ez a kis készülék a mókás külső ellenére komoly belsőt tartalmaz rengeteg hasznos funkcióval látták el. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét! Szeretné tartani gyermekével a kapcsolatot de mobiltelefont még nem szívesen adna neki? Ez érthető hiszen minden felelős szülő tudja hogy a mobil nincs jó hatással a kis gyermekekre. Szerencsére ezzel az eszközzel ez megoldható anélkül hogy telefont kellene adnunk gyermekünknek. Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók.

A gyártó által biztosított ingyenes mobilalkalmazással tudjuk beállítani és vezérelni az órát. A készülékbe egy SIM kártyát kell helyezni amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltjük az alkalmazást az okos telefonunkra ezt párosítjuk az eszközzel és használatra kész. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre is így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése)

 • A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni a gyermekünkkel aki hall minket és válaszolni is tud.
 • Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermek akkor a készülék egy sms értesítést küld.
 • A készülék rendelkezik egy érzékelővel ami képes jelezni ha a viselője leveszi az órát a kezéről. Ekkor akár fel is hívhatjuk az órát és szólhatunk, hogy tegye vissza a kezére!
 • A készülék 3 módon is meg tudja határozni a pozícióját: beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, wi-fi antennák segítségével ami szintén nagyon pontos pozíciót eredményez és végül a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. A készülék akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz zárt fedett helyen van és wi-fi antenna sincs a közelben.
 • Ezt a GPS órát még egy kamerával is ellátták és zseblámpa funkció is található benne valamint egy egyszerű logikai játékot is tartalmaz. Így hamar a pici viselője kedvencévé válik.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

 • 1 percenként jelentse a pozícióját
 • 10 percenként jelentse a pozícióját
 • 1 óránként jelentse a pozícióját

Ezt a folyamatos jelentést meg tudjuk nézni a mobilalkalmazásban a térképen kirajzolja merre ment a gyermekünk. A készülék érintő-kijelzővel rendelkezik és hangjelzést is tud adni akár egy mobiltelefon. Kikapcsolni nem lehet, azt csak mi a mobilalkalmazáson keresztül tehetjük meg. Tudjuk jutalmazni is a gyermekünket ha az elvárásainknak megfelelően használja a készüléket. Szíveket küldhetünk az órára az alkalmazással, amit ő az órában tud gyűjteni, de ezeket el is vehetjük, ha nem megfelelő a készülék használat.

Jellemzők:

GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározás. Érintő kijelző. Kétirányú telefonbeszélgetés.
SOS gyors gomb. Kamera fényképezéshez. Zseblámpa funkció
Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás.
Óra levétel riasztás. Távoli hangfigyelés. Hang chat. Útvonal visszanézése: 90 napig. Ébresztő funkció

Technikai információk:

Kijelző: Oled (320×240)
GSM antenna: beépített
GPS antenna: beépített
Pozicionálási pontosság: 5 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
TTF (Open Sky) hidegindítás: 2s
TTF (Open Sky) melegindítás: 35s
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: 380 mAh
Súly: 32g
Készenléti idő: kb. 3 nap
Működési páratartalom: 5% és 95% között
Működési hőmérséklet: -30 ° C és 60 ° C között

Csomag tartalma:

 • GPS nyomkövető óra
 • töltő kábel
 • használati utasítás

További információk

Tömeg160 g
Méretek10 × 10 × 7 cm
Szín

Fekete, Kék, Pink

SG610 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős termékről 1 értékelés

 1. Sal Áron

  Az árához képest meglehetősen masszív és jó minőségű. 4 éves kisfiam nagy kedvence! Ajánlom mindenkinek

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.