Back to GPS órák

SQ528 nyomkövető GPS óra gyerekeknek kamerás, érintőkijelzős

21990 Ft Áfával

Clear selection
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

SQ528 érintőkijelzős GPS óra gyerekeknek kamerával és zseblámpával funkcióval.  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók. Egy ilyen óra használatával mindamellett hogy biztonságban tudhatja a gyermekét még egy izgalmas lehetőségeket és funkciókat tartalmazó “kütyüvel” is megajándékozza aminek biztosan nagyon örülni fog.

Ennek a készüléknek a segítségével nyomon követhetjük a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk. A gyártó által biztosított ingyenes mobilalkalmazással tudjuk beállítani és vezérelni az órát. A készülékbe egy SIM kártyát kell helyezni amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltjük az alkalmazást az okos telefonunkra ezt párosítjuk az eszközzel és használatra kész. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre is így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése)

A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni a gyermekünkkel aki hall minket és válaszolni is tud.

Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermek akkor a készülék egy sms értesítést küld.

A készülék rendelkezik egy érzékelővel ami képes jelezni ha a viselője leveszi az órát a kezéről. Ekkor akár fel is hívhatjuk az órát és szólhatunk, hogy tegye vissza a kezére!

A készülék kétféleképpen tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, és a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. A készülék akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz zárt fedett helyen van.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ:

Anyaga: ABS, szilikon
Színe: kék vagy rózsaszín
Mérete: 5 x 4 x 15 cm
Kijelző: 1.44″ oled
Helymeghatározás: GPS + LBS
GPS pontosság: 5-15 méter
Mobil sávszélesség: 850/900/1800/1900
Működési hőmérséklet: -20 C + 70 C
Működési páratartalom: 5% – 95%
Vízállóság: cseppálló kijelző
Akkumulátor: 3,7V 420mA (3-5 napos készenléti idő)
Óra nyelve: angol,
Alkalmazás nyelve: magyar
Micro SIM kártya foglalat, Micro USB csatalakozó
Csomag tartalma: 1 db óra, 1 db USB kábel

További információk

Szín

Kék, Pink