Sale!

SQ90 nyomkövető GPS óra gyerekeknek érintőkijelzős

(6 vásárlói értékelés)

15900 Ft Áfával

Ez a GPS óra alkalmas arra hogy kapcsolatban legyünk gyermekünkkel és nyomon tudjuk követni mozgását. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom és letöltjük a gyártó által biztosított ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani és nyomon követni, figyelni a készüléket. Tudja mindig biztonságban gyermekét és vásároljon még most egy ilyen órát. A gyerekek is imádják hiszen izgalmas és hasznos is számukra.

Clear selection

Leírás

Az SQ90 legrégebb óta forgalmazott GPS óra a kínálatunkban. Egyszerű letisztult formavilága és tudása miatt igen közkedvelt is. Az óratest mérete alkalmassá teszi a legkisebbek számára is a viselését. A készülék alkalmas két irányú telefonbeszélgetésre és nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele. A készülékbe SIM kártyát kell helyezni amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltünk egy alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani valamint nyomon követni az órát.
A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Az óra lehetővé teszi hangüzenetek rögzítését és továbbítását valamint képes ilyen jellegű üzenetek fogadására és lejátszására. Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermekünk akkor a készülék egy sms értesítést küld. Ez a modell rendelkezik egy érzékelővel ami képes jelezni ha a gyermekünk leveszi az órát a kezéről. 3 módban tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami pontos helymeghatározást eredményez, wi-fi antennák segítségével melynek pontossága 10-50 méteren belüli valamint a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

 • 1 percenként jelentse a pozícióját
 • 10 percenként jelentse a pozícióját
 • 1 óránként jelentse a pozícióját

Ezt a folyamatos jelentést meg tudjuk nézni a mobilalkalmazásban a térképen kirajzolja merre ment a gyermekünk. A készülék érintő-kijelzővel rendelkezik és hangjelzést is tud adni akár egy mobiltelefon. Kikapcsolni nem tudja a gyermekünk, azt csak mi a mobilalkalmazáson keresztül tudjuk. Jutalmazhatjuk is a gyermekünket ha az elvárásainknak megfelelően használja a készüléket. Szíveket küldhetünk az órára az alkalmazással, amit ő az órában tud gyűjteni.

Jellemzők:

GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározás. Érintő kijelző. Kétirányú telefonbeszélgetés. SOS gyors gomb
Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás.
Óra levétel riasztás. Távoli hangfigyelés. Hang chat. Útvonal visszanézése: 90 napig. Ébresztő funkció. Lépésszámláló

Technikai információk:

Kijelző: IPS (240×240)
GPS pozicionálási pontosság: 3-10 méter
WIFI pozicionálási pontosság: 3-50 méter
LBS pozicionálási pontosság: (adótorony helyzetétől függ)
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
TTF (Open Sky) hidegindítás: 2s
TTF (Open Sky) melegindítás: 35s
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: lítium 400mAh
Súly: 32g
Készenléti idő: kb. 3 nap
Működési páratartalom: 5% és 95% között
Működési hőmérséklet: -30 ° C és 60 ° C között

Csomag tartalma:

 • GPS nyomkövető óra
 • töltő kábel
 • használati utasítás (angol, magyar)

További információk

Tömeg200 g
Szín

Fekete, Kék, Pink, Sárga

SQ90 nyomkövető GPS óra gyerekeknek érintőkijelzős termékről 6 értékelés

 1. Kocsis Éva

  Kiváló gps óra a gyermekem imádja!

 2. Sanyi

  Nem egyszerű beállítani de ha sikerül akkor remekül működik.

 3. Ferkó

  Kicsit vastag az óratest az akku miatt de még használható. Szerintem az anyaghasználat közepes minőségű. Használható, amire vettük arra jó.

 4. Fejes Lídia

  Rendben működik és jó minőségnek mondanám. A nyári táborra vásároltuk de továbbra is használni fogjuk. Eleinte a gyerkőc sokat nyomogatta a kijelzőt és többször telefonált vele ezért hamar lemerült. Normál használat mellett 2 napot kibír egy töltéssel. Meg kel tanulni használni a gyereknek is és a felnőttnek is és akkor jó szolgálatot tesz. Az ügyfélszolgálat segítőkész volt és figyelmes a segítségük nélkül nehezebb lett volna a beállítás.

 5. Csepregi Áron

  Remek kis kütyü ajánlom mindenkinek. Nem akartunk még telefont adni a fiamnak ezért választottuk ezt a megoldást és bevált. Beállítással semmi gondunk nem volt csak betettük a kártyát és működött is.

 6. M.Kristóf

  Csak időszakosan volt rá szükégünk ezért a legolcsóbbat választottuk. Nem kell tőle sokat várni hiszen tényleg olcsó de a feladatát ellátja. A gyerek nagyon szereti és végülis ez a lényeg 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.