Sale!

Wonlex GW700 vízálló okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel

(1 vásárlói értékelés)

23900 Ft Áfával

Ez a termék egy letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek vagy tiniknek. Az óra kinézetét tekintve leginkább a lányok részére ajánljuk és olyanoknak akik a kevésbé “gyerekes” kicsit komolyabb órát keresnek. Ez a modell nem érintőkijelzős és nem is színes.

Clear selection

Leírás

Ez a termék egy letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek vagy tiniknek de akár felnőtteknek is megfelelő lehet. Az óra kinézetét tekintve leginkább a lányok részére ajánljuk és olyanoknak akik a kevésbé “gyerekes” kicsit komolyabb órát keresnek. Ez a modell nem érintőkijelzős és nem is színes. A kijelzőn csak a legszükségesebb információk láthatók. Ennek köszönhetően meglehetősen energiatakarékos és mégis minden funkciót tud amit a hasonló eszközök. Ez az óra is hívhat és fogadhat hívást valamint a GPS nyomkövetés is elérhető így tudhatja hogy merre jár gyermeke és bármikor kapcsolatba léphet vele. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét! Kiváló minőségű és kényelmes használat, könnyű kezelhetőség, letisztult szép megjelenés jellemzi.

  • A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket.
  • Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagy az óra viselője akkor a készülék értesítést küld.
  • A készülék 3 módon is meg tudja határozni a pozícióját: GPS műholdak alapján ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, wi-fi antennák segítségével ami szintén pontos pozíciót eredményez és végül a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. Ez utóbbi csak vészmegoldás arra az esetre ha az óra semmilyen módon nem tud pozícionálni.

Jellemzők:

GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározás. Kétirányú telefonbeszélgetés. IP67 vízállósági szint. SOS gyors gomb. Biztonsági zóna: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás. Hang chat. Útvonal visszanézése: 90 napig. Ébresztő funkció

Eredeti termék:

Soha ne érje be olcsó hamisítványokkal vásároljon mindig eredetit! Tőlünk az eredeti Wonlex által gyártott terméket fogja kapni melyre 2 garanciát vállalunk.

Technikai információk:

Kijelző: IPS (240×240)
GSM antenna: beépített
GPS antenna: beépített
GPS pozicionálási pontosság: 3-10 méter
WIFI pozicionálási pontosság: 3-50 méter
LBS pozicionálási pontosság: 100-500 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
TTF (Open Sky) hidegindítás: 2s
TTF (Open Sky) melegindítás: 35s
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: lítium 400mAh
Súly: 32g
Készenléti idő: kb. 3 nap
Működési páratartalom: 5% és 95% között
Működési hőmérséklet: -30 ° C és 60 ° C között

Csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető óra
  • töltő kábel
  • használati utasítás (angol, magyar)
  • csavarhúzó

További információk

Szín

Arany, Fehér, Fekete

Wonlex GW700 vízálló okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel termékről 1 értékelés

  1. C.Bea

    Egy hetes használat után írom a véleményem. Az óra működésével minden rendben tudja azt amit kell neki. Megjelenése is rendben és megfelelő minőségű is. Ami nagy hátránya hogy erős napsütésben nehézkesen látható a kijelzője. Ez néha tud zavaró lenni. Ettől függetlenül nekünk bevált. Mindenkinek jó lehet aki még nem akarja hogy a gyermeke állandóan telefonon lógjon de mégis el akarja érmi valahogy.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.