Wonlex KT07 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló

27900 Ft Áfával

Az KT07 letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek. Az óra háza enyhén átlátszó emiatt amikor a kijelző aktív valamelyest világít maga az óratest. Ez igazán menővé teszi ezt a kis órát és a gyerkőcök rendkívül imádják.

Clear selection

Leírás

Az KT07 letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. Ezzel az érintőkijelzős nyomkövető GPS órával mindez lehetséges! Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  A készülék alkalmas GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározásra, kétirányú telefonbeszélgetésre,  SOS hívás indításra, hang chat üzenetek küldésére és fogadására, mindezt vízálló kivitelben. Igazán remek és trendi formájú minőségi termék melyet fejlett funkciók és könnyű használat jellemez. Az óra háza enyhén átlátszó emiatt amikor a kijelző aktív valamelyest világít maga az óratest. Ez igazán menővé teszi ezt a kis órát és a gyerkőcök rendkívül imádják. Természetesen ebből a modellből sem maradt ki a nagy méretű érintő kijelző és egy fotózásra alkalmas kamera mindezek mellet egy kellőképpen nagy akkuval látták el mely 420 mAh -s. Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett új funkciók jellemzik. Kategóriájához képest több beállítási lehetőséget nyújt használója számára. Ezzel a típussal lehet tárcsázni is telefonszámokat nem csak az előre mentettek hívhatóak

Az óra működése egyszerű és kezelése könnyen megérthető. Részletek:

Az órába SIM kártyát kell helyezni. A készülék kártyafüggetlen így bármelyik szolgáltató kártyáját beleteheti és lehet feltöltős valamint előfizetéses is.  Mobil internet nélkül is működik az óra de ha minden funkcióját ki szeretné használni akkor szükség lesz rá. A gyártó biztosít egy alkalmazást az órához melyet a szülő telefonjára kell telepíteni majd párosítani az órával. Ezen az alkalmazáson keresztül lehet figyelni az óra helyzetét és itt állíthatunk be néhány funkciót. Az alkalmazás magyar nyelven is elérhető, használata teljesen ingyenes nincs csatlakozási díj és havidíj sem. Android és iOS rendszerekre is telepíthető.

Minden amire szükség lehet! Jellemzők, funkciók:

Kétirányú telefonbeszélgetés hogy mindig elérje gyermekét. Nyomkövető funkció a nagyobb biztonságért. SOS gyorshívás ha gyermekének segítségre lenne szükség. Hangüzenetek küldése és fogadása valamint szöveges üzenetek fogadása. Sok hasznos kiegészítő funkció: kamera, ébresztőóra, stopperóra, lépésszámláló. Néhány hasznos tulajdonság: az óra hangereje állítható és teljesen némítható valamint van csak rezgő hívásjelzés is hogy az iskolában se okozzon gondot.

Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók mindez vízálló kivitelben. (Fröccsenő, cseppenő víz ellen védett. Víz alá meríteni vagy tartósan folyó víz alá helyezni nem ajánlott. Fürdéshez, úszáshoz nem ajánlott)

Ne érje be olcsó hamisítvánnyal! Nálunk az eredeti Wonlex KT07 -es okosórát vásárolhatja meg ezért garantált a megfelelő minőség.

Technikai információk:

Kijelző: IPS (320×240)
GSM antenna: beépített
GPS antenna: beépített
Pozicionálási pontosság: 5-20 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
TTF (Open Sky) hidegindítás: 2s
TTF (Open Sky) melegindítás: 35s
Pozíció meghatározás: GPS+AGPS+LBS+WIFI
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: 420 mAh
Súly: 32g
Készenléti idő: kb. 3 nap

Csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető óra
  • töltő kábel
  • csavarhúzó
  • használati utasítás

További információk

Szín

Fehér, Kék, Pink