KT23 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G)

38500 Ft Áfával

A KT23  GPS okos óra gyerekeknek egy 2021 -es modell mely már 4G hálózatot használ. Ez a készülék trendi megjelenésű és a szokásostól eltérő és előre mutató megoldásokkal van felvértezve. Számos hasznos funkcióval látták el és még vízálló is. Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyű kezelhetőség, fejlett funkciók jellemzik.

Clear selection

Leírás

A KT23 nyomkövető GPS okos óra gyerekeknek egy 2021 es modell mely már 4G hálózatot használ. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. A KT23 érintőkijelzős nyomkövető GPS órával mindez lehetséges! Ez a készülék igazán remek megjelenésű és a szokásostól eltérő technikai megoldások jellemzik, az óratest kivehető a keretből és így akár egy zsebre tehető eszközként is használható. Számos hasznos funkcióval látták el és még vízálló is. (Fröccsenő, cseppenő víz ellen védett. Víz alá meríteni vagy tartósan folyó víz alá helyezni nem ajánlott. Fürdéshez, úszáshoz nem ajánlott) Kinézete és tudása miatt akár tiniknek is ajánljuk de a legkisebbek is bátran hordhatják. Telefonálás közben kiváló hangminőség jellemzi, GPS antennája pontos helymeghatározást tesz lehetővé. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét! Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyű kezelhetőség, fejlett funkciók jellemzik.

A gyártó által biztosított ingyenes mobilalkalmazással tudjuk beállítani és vezérelni az órát. Az alkalmazás elérhető Android és iOS rendszereken is. A készülékbe egy SIM kártyát kell helyezni amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltjük az alkalmazást az okos telefonunkra ezt párosítjuk az eszközzel és használatra kész. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre és videótelefonálásra is így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. A készülék kártyafüggetlen így bármelyik szolgáltató kártyáját beleteheti ami lehet feltöltős valamint előfizetéses is. (Tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése)

  • A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket.
  • Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermek akkor a készülék egy sms értesítést küld.
  • A készülék 3 módon is meg tudja határozni a pozícióját: 1. GPS műholdak segítségével köszönhetően a beépített GPS antennának ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez. (GPS pozíció csak szabad ég alatt van) 2. Ha a készülék nem lát műholdakat akkor a környezetében lévő wi-fi antennák segítségével is tud pozícionálni ami szintén pontos helymeghatározást eredményez. 3. végül a mobilszolgáltató adótornyainak segítségével (LBS) ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. (Ez utóbbi értelemszerűen már nem ad pontos pozíciót de tudni fogjuk hogy az óra viselője nagyjából hol tartózkodik)
  • Ezt a GPS órát még egy kamerával is ellátták és a 4G hálózat használatának segítségével videó telefonálásra is alkalmas valamint, egy egyszerű logikai játékot is tartalmaz. Így hamar a viselője kedvencévé válik.

Jellemzők:

GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározás. Színes érintő kijelző. Kétirányú telefonbeszélgetés. IP67 vízállósági szint. SOS gyors gomb. Kamera fényképezéshez és videotelefonálláshoz. Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás. Távoli hangfigyelés. Hang chat. Útvonal visszanézés. Ébresztő funkció. Stb.

Technikai információk:

Kijelző: IPS (240×240)
GSM antenna: beépített
GPS antenna: beépített
GPS pozicionálási pontosság: 3-10 méter
WIFI pozicionálási pontosság: 3-50 méter
LBS pozicionálási pontosság: 100-1000 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Vételi érzékenység -148dBm
TTF (Open Sky) hidegindítás: 2s
TTF (Open Sky) melegindítás: 35s
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: polimer 680mAh
SIM kártya: nano sim kártya
Súly: 52g
Készenléti idő: kb. 72 óra (laboratóriumi vizsgálat alapján)
Működési páratartalom: 5% és 95% között
Működési hőmérséklet: -30 ° C és 60 ° C között

Csomag tartalma:

  • GPS nyomkövető óra
  • töltő kábel
  • használati utasítás (angol, magyar)

További információk

Szín

Fekete, Kék, Pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KT23 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük