Ebben a kategóriában járművekbe építhető GPS nyomkövető eszközöket talál melyek autó, motor, teherautó és egyéb jármű nyomon követésére alkalmasak. Megbízható sokoldalú készülékek kedvező áron.

JTK103 GPS nyomkövetőhöz sokk szenzor
JTK103 GPS nyomkövetőhöz sokk szenzor

Külső állítható sokk szenzor a JTK103 GPS nyomkövető készülékhez. Bekötése a 3 tűs csatlakozóval lehetséges. A rezgésre való érzékenysége állítható. A felfogatása fém alkatrészre ajánlott a gépjármű belsejében. Ennek az eszköznek a hatására, akár üvegbetörés, akár motor indítás esetén azonnal képes … Continued

not rated 2900 Ft Áfával Tovább olvasom
JTK102B GPS nyomkövetőhöz töltő egység
JTK102B GPS nyomkövetőhöz töltő egység

Töltő a JTK102B GPS nyomkövető készülékhez állandó kapcsolatot létesít az akkumulátorral így fixen bekötheti autójába. Csomag tartalma: Autós töltő Technikai információk: 12 / 24V

not rated 2900 Ft Áfával Tovább olvasom
JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)
JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)
Hogy mire is lehet használni egy ilyen GPS nyomkövető eszközt? Ez a típus univerzális tehát, sok mindenre alkalmas. Járművek, értékes csomagok, gyermekek, idős emberek vagy háziállatok nyomkövetésére is használhatjuk.
not rated 15990 Ft Áfával Tovább olvasom
Sale! TK906 Kerékpár GPS nyomkövető lámpába épített
TK906 Kerékpár GPS nyomkövető lámpába épített
Ez a készülék kifejezetten kerékpárok nyomkövetésére lett kifejlesztve, ezért is lett egy működő kerékpár hátsó lámpába építve. A legfejlettebb technológia a GPS és AGPS kettős elhelyezése.
Original price was: 22500 Ft.Current price is: 18900 Ft. Áfával Tovább olvasom
JTK103 GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
JTK103 GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
JTK103 egy GPS helymeghatározó és nyomkövető berendezés, melyet gépjárművekben vagy egyéb járművekben való működésre fejlesztettek ki. Alkalmas arra, hogy ha ellopják az autóját küldjön egy SMS-t a saját koordinátáival.
18990 Ft Áfával Tovább olvasom
J303C GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
J303C GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
A J303C egy sokoldalú földrajzi helymeghatározó készülék mely GSM vagy GPRS hálózatok segítségével működik. Ez egy ideális biztonsági megoldás az autó tolvajok ellen valamint, nyomon követheti autóját, járművét offline módban SMS -el vagy valós időben az interneten online a gyártó által biztosított ingyenes szerveren illetve okos telefonra letölthető applikációval.
20900 Ft Áfával Tovább olvasom
Sale! JTK104 GPS nyomkövető (autó, teherautó, hajó)
JTK104 GPS nyomkövető (autó, teherautó, hajó)
JTK104 egy GPS helymeghatározó nyomkövető berendezés, amely alkalmas arra, ha ellopják az autóját küld egy SMS-t a saját koordinátáival. Alkalmas online nyomkövetésre is.
Original price was: 28990 Ft.Current price is: 22990 Ft. Áfával Tovább olvasom
JTK105B GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
JTK105B GPS nyomkövető (autó, motor, teherautó)
JTK105B egy GPS helymeghatározó nyomkövető berendezés, amely alkalmas arra, hogy ha ellopják az autóját küld egy SMS-t a saját koordinátáival.
not rated 28990 Ft Áfával Tovább olvasom