JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)

15990 Ft Áfával

Hogy mire is lehet használni egy ilyen GPS nyomkövető eszközt? Beépíthetjük az autónkba így ha el is tulajdonítják a járművet, legalább tudni fogjuk, hogy hol keressük. Ez a típus univerzális tehát, gyermekek, idős emberek vagy háziállatok nyomkövetésére is alkalmas.

Elfogyott

Cikkszám: TK102BGPS Kategória:

Leírás

Hogy mire is lehet használni egy ilyen GPS nyomkövető eszközt? Beépíthetjük az autónkba így ha el is tulajdonítják a járművet, legalább tudni fogjuk, hogy hol keressük. Ez a típus univerzális tehát, gyermekek, idős emberek vagy háziállatok nyomkövetésére is alkalmas. Ezenkívül akár arra is jó lehet, hogy költekezésre, netán félrelépésre hajlamos párunkról folyamatosan tudjuk, hogy milyen utakon jár. És akkor a flottamenedzsmentben rejlő nyomkövetési lehetőségekről még nem is beszéltünk. Ez a típus egy minőségibb és több kiegészítővel bővíthető eszköz mint az UTK102! Ehhez kínálunk fix gépjármű bekötéshez töltő adaptert is!

Felszereltség:

A vevő kellemes tapintásérzetet biztosító, gumírozott hatású műanyag borítást kapott. Az antennák a felső élre kerültek, míg az integrált mikrofon az ellentétes oldalára. Az egyedi rendszercsatlakozó (töltés, firmware frissítés) a jobboldalra került, a működésjelző LED és a két nyomógomb közelébe. Az egyik gombbal kapcsolható be a készülék, a másik pedig egy SOS gomb melyet ha 3 másodpercnél tovább nyomunk, akkor az aktuális tartózkodási helyünk koordinátáit tartalmazó segélyhívó üzenet küld egy előre meghatározott számra. A hátlap alatta helyezkedik el az akku, az alatt pedig a SIM -slot és a memóriakártya slot.

Működés:

Az akkut első használat előtt érdemes 8-12 órán át tölteni, a későbbiekben körülbelül 3-4 óra szükséges a töltéshez. A lítium-ion akkumulátort a készülékben és a mellékelt külső töltőben is tölthetjük. Egy feltöltéssel 48 órás működési idő érhető el. A vevő akkuval együtt 60 grammot de a mágneses hátfallal 10 grammal nehezebb. Jár hozzá tok, mely védi a készüléket. Tárolás során -40 és +85 celsius, működés közben pedig -20 és +55 celsius fok közötti hőmérsékletet visel el a vevő, 5-95 százalékos páratartalom mellett. Ha üzemkész elég egy hívást indítani a benne lévő SIM-kártya irányába, majd a tracker megszakítja a hívást, és egy SMS -ben küldi a koordinátáit, egy térkép linket valamint az akku töltöttségi szintjét. Alaphelyzetben bármilyen telefonszámról lekérdezhetők ezeket az adatokat, de létrehozható egy megbízható felhasználókat tartalmazó lista, és innentől kezdve már csak e felhasználók jogosultak a lekérdezésre. Automata megfigyelési módban a tracker időközönként magától küldi ki a koordinátáit. Telefonhívást is bonyolítsunk a nyomkövetővel, melynek bekapcsolt mikrofonján így lehetőség nyílik lehallgatásra. GEO-kerítés mód  lényege, hogy a készülék riaszt, ha a megfigyelt jármű, vagy személy elhagy egy előre meghatározott területet.

Extrák:

A sebességfigyelő funkciónak köszönhetően a flottamenedzser értesítést kaphat arról, ha mondjuk az egyik teherautója 90 kilométer/óránál nagyobb sebességgel robog. Riasztást kapunk továbbá akkor is, ha az akku kezd lemerülni, valamint definiálható egy úgynevezett SMS központ is. Ez utóbbi lényege, hogy ha egy megfelelő jogkörrel rendelkező telefonszámról lekérdezést intézünk a nyomkövető felé, akkor az a válasz SMS-t nem erre a számra, hanem az SMS központ számára fogja elküldeni. Mivel a készülékben nemcsak egy egyszerű GSM modul, hanem GPRS technológia van, adott a lehetőség, hogy a megfelelő APN és IP konfigurálást követően a nyomkövető automatikusan egy megadott IP-címre, egy arra alkalmas szoftver részére továbbítsa információit. Ehhez tudunk önnek saját online szerverhasználatot is biztosítani!

Csomag tartalma:

 • GPS nyomkövető
 • 2 db akkumulátor
 • töltő adapter
 • töltő kábel
 • vízálló tok
 • mágneses hátlap
 • használati útmutató

Technikia infromáció:

 • súly: kb. 60 gr
 • méretek: 46 x 64 x 17 mm
 • GPS chip 20 csatornás SIRF3
 • érzékenység: 159 dB
 • pontosság: +/- 5 m
 • bekapcsolási idő: 1 s (hidegindítás 35 s)
 • akkumulátor: 2 lítium 3,7 V / 800 mAh (üzemidő akár 48 óra)
 • microSD kártya fogadására képes

További információk

Tömeg380 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.