JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)

15990 Ft Áfával

Hogy mire is lehet használni egy ilyen GPS nyomkövető eszközt? Ez a típus univerzális tehát, sok mindenre alkalmas. Járművek, értékes csomagok, gyermekek, idős emberek vagy háziállatok nyomkövetésére is használhatjuk.

Elfogyott

Cikkszám: TK102BGPS Kategóriák: ,

Leírás

Hogy mire is lehet használni egy ilyen GPS nyomkövető eszközt? Betehetjük vagy akár be is építhetjük az autónkba így ha el is tulajdonítják a járművet, legalább tudni fogjuk, hogy hol keressük. Ez a típus univerzális tehát, gyermekek, idős emberek vagy háziállatok nyomkövetésére is alkalmas. Ezenkívül akár arra is jó lehet, hogy költekezésre, netán félrelépésre hajlamos párunkról folyamatosan tudjuk, hogy milyen utakon jár. És akkor a flottamenedzsmentben rejlő nyomkövetési lehetőségekről még nem is beszéltünk. Ez a típus egy minőségibb és több kiegészítővel bővíthető eszköz mint az UTK102! Ehhez kínálunk fix gépjármű bekötéshez töltő adaptert is!

Felszereltség:

A vevő kellemes tapintásérzetet biztosító, műanyag borítást kapott. Az antennák a felső élre kerültek, míg az integrált mikrofon az ellentétes oldalára. Az egyedi rendszercsatlakozó (töltés, firmware frissítés) a jobboldalra került, a működésjelző LED és a két nyomógomb közelébe. Az egyik gombbal kapcsolható be a készülék, a másik pedig egy SOS gomb melyet ha 3 másodpercnél tovább nyomunk, akkor az aktuális tartózkodási helyünk koordinátáit tartalmazó segélyhívó üzenet küld egy előre meghatározott számra. A hátlap alatta helyezkedik el az akku, az alatt pedig a SIM -slot és a memóriakártya slot.

Működés:

Az akkut első használat előtt érdemes 8-12 órán át tölteni, a későbbiekben körülbelül 3-4 óra szükséges a töltéshez. A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően egy feltöltéssel 48 órás működési idő érhető el. Ha üzemkész elég egy hívást indítani a benne lévő SIM-kártya irányába, majd a tracker megszakítja a hívást, és egy SMS -ben küldi a koordinátáit, egy térkép linket valamint az akku töltöttségi szintjét. Alaphelyzetben bármilyen telefonszámról lekérdezhetők ezeket az adatokat, de létrehozható egy megbízható felhasználókat tartalmazó lista, és innentől kezdve már csak e felhasználók jogosultak a lekérdezésre. Automata megfigyelési módban a tracker időközönként magától küldi ki a koordinátáit. GEO-kerítés mód  lényege, hogy a készülék riaszt, ha a megfigyelt jármű, vagy személy elhagy egy előre meghatározott területet.

Extrák:

A sebességfigyelő funkciónak köszönhetően a flottamenedzser értesítést kaphat arról, ha mondjuk az egyik teherautója 90 kilométer/óránál nagyobb sebességgel robog. Riasztást kapunk továbbá akkor is, ha az akku kezd lemerülni, valamint definiálható egy úgynevezett SMS központ is. Ez utóbbi lényege, hogy ha egy megfelelő jogkörrel rendelkező telefonszámról lekérdezést intézünk a nyomkövető felé, akkor az a válasz SMS-t nem erre a számra, hanem az SMS központ számára fogja elküldeni. Mivel a készülékben nemcsak egy egyszerű GSM modul, hanem GPRS technológia van ezért adott a lehetőség, folyamatos online nyomkövetésre is egy alkalmazás segítségével melyet a gyártó ingyenesen biztosít hozzá.

 • GPS nyomkövető
 • 1 db akkumulátor
 • töltő kábel
 • használati útmutató

Technikia infromáció:

 • súly: kb. 60 gr
 • méretek: 46 x 64 x 17 mm
 • GPS chip 20 csatornás SIRF3
 • érzékenység: 159 dB
 • pontosság: +/- 5 m
 • bekapcsolási idő: 1 s (hidegindítás 35 s)
 • akkumulátor: lítium 3,7 V / 800 mAh (üzemidő akár 48 óra)

További információk

Tömeg380 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JTK102B GPS nyomkövető (univerzális)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük