KINEK AJÁNLJUK ÉS MIÉRT?

Az általunk forgalmazott GPS készülékek leginkább valós idejű pozíció lekérdezésre és nyomkövetésre alkalmasak, azaz ha valahol elhelyezzük, a készüléket a műholdak segítségével megmondja nekünk pontosan hogy az adott pillanatban hol van. Természetesen rengeteg felhasználási lehetőség létezik, termékeink között talál olyan készülékeket amelyek univerzálisak ezért sok mindenre használhatóak. Kínálunk kifejezetten járművekben használható eszközöket és talál a webshopban személyek illetve állatok nyomon követésére alkalmas készülékeket is. Elsősorban nem kémkedésre szánt termékeket árulunk hanem leginkább pozíciókövetésre ajánlanánk de természetesen mindenki arra használhatja amire szeretné. Használatuk egyszerű. A pozíciót lekérdezhetjük mobiltelefonunkkal, vagy nyomon követhetjük számítógépen egy erre a célra készült szoftverrel is. Az utóbbi lehetőség néhány termék esetében csak előfizetés esetén használható. Mindenkinek fontosak a szerettei vagy a legértékesebb tárgyai egy ilyen GPS eszköz alkalmas arra hogy biztonságban tudjuk a számunkra legfontosabbakat!

JÁRMŰ NYOMKÖVETÉS

Megbízható termékeket kínálunk, melyek beszerelésében egyszerű legtöbb esetben nem igényel szakembert. Az alaphasználathoz, csak 12-24V-ot kell adni neki. Üzembe helyezés után, mobilunkkal egy sms-el lekérdezhetjük helyzetét. Választhat professzionális havi díjas szoftverhasználatot is melynek segítségével plusz szolgáltatásokat is elérhet (pl. online nyomkövetés, a helyzet lekérdezése akár 1 évre visszamenőleg, stb). A készülékek flottakövetésre is alkalmasak a professzionális szerverünk segítségével több jármű is felügyelhető és elő adatok is olvashatóak. Ezek a készülékek természetesen bármilyen járműben használhatóak mint például motorok, hajók stb. A termék palettán található olyan eszköz is amely egy feltöltéssel akár 60 napot is képes üzemelni ezért olyan járművekben is használható amiben nincs akkumulátor vagy nincs napi használatban de fontos Önnek hogy biztonságban tudja.
Tudjon meg többet, nézze meg a termékeket:

SZEMÉLY NYOMKÖVETÉS

A személy nyomkövetők nagy segítséget nyújtanak idős emberek gondozásában olyan esetekben ahol probléma lehet abból hogy esetleg eltűnnek, eltévednek a hétköznapok során így ezeknek a termékeknek a segítségével többé ez nem fordulhat elő. Ajánljuk még gyermekek vagy sportolók, túrázók esetében is ahol szintén probléma lehet hogy esetleg eltévednek vagy eltűnnek.
Tudjon meg többet, nézze meg a termékeket:

ÁLLAT NYOMKÖVETÉS

Az általunk kínált termékek alkalmasak kisebb nagyobb állatok nyomkövetésére. Általános esetekben például kutyák macskák esetében jól használhatóak de bármilyen akár gazdaságban tartott nagyobb testű állatok estében is használható. Ha Önnek gondja van azzal hogy állata elkóborol, eltűnik vagy csak biztonságban szeretné tudni kedvencét akkor a legjobb választás lehet egy GPS nyomkövető.
Tudjon meg többet, nézze meg a termékeket:

KERÉKPÁR NYOMKÖVETÉS

Rendőrségi statisztikákból világosan tudható hogy sajnos Magyarországon rengeteg kerékpárt tulajdonítanak el bűnözők. Azt is mondhatnánk hogy divatos a bicikli lopás. Bizonyára sokan vannak akik már meg is tapasztalták hogy milyen az amikor nem találják a helyén a kerékpárjukat és tudják már azt is hogy a hatóságok szinte tehetetlenek az ilyen esetekben. Ezt misem bizonyítja jobban hogy az eltulajdonított kerékpárok több mint 90 százaléka sosem kerül elő. Erre a problémára is hatékony megoldást tudunk kínálni GPS nyomkövető eszközeinkkel. Ha ellopták a bringáját ön csak felhívja a biciklin elrejtett eszközt és az már vissza is küldi önnek a pozícióját. Gondoljon csak bele hogy ezentúl akár egy komolyabb értékű kerékpárral is legurulhatna a strandra és felhőtlenül tölthetné az idejét hisz biztonságban tudhatná a bicikliét. A nagyobb városokban élő bringa tulajdonosoknak is nagyon hasznos lehet.
Tudjon meg többet, nézze meg a termékeket: