Nyomkövető GPS óra kínálat gyerekek és felnőttek számára.

Sale! GW500S okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel, kamerával, érintőkijelzős
GW500S okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel, kamerával, érintőkijelzős
GW500S érintőkijelzős GPS óra gyerekeknek kamerával és zseblámpával funkcióval.  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók. Egy ilyen óra használatával mindamellett hogy biztonságban tudhatja a gyermekét még egy izgalmas lehetőségeket és funkciókat tartalmazó "kütyüvel" is megajándékozza aminek biztosan nagyon örülni fog.
18900 Ft 16900 Ft Áfával Opciók választása
MT01 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával
MT01 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával
Az MT01 -es modell egy új fejlesztésű,  letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS okosóra gyerekeknek. Nagy méretű érintő kijelzővel rendelkezik és egy fotózásra alkalmas kamerával valamint led lámpával is ellátták. Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett fejlett új funkciók.
17800 Ft Áfával Opciók választása
RF-V16 Személy GPS nyomkövető óra (nyakláncként is használható)
RF-V16 Személy GPS nyomkövető óra (nyakláncként is használható)
Ez a személyi GPS nyomkövető SIM kártyával működik, elsősorban a gyerekek és idősek nyomkövetésére alkalmas. Nyaklánc vagy kulcstartóként is használható
not rated 18900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! TD-16 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
TD-16 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló

EZT A TERMÉKET MOST AKCIÓBAN NAGYON KEDVEZŐ ÁRON VÁSÁROLHATOD MEG! (Az akció 2020.07.05 -tól a készlet erejéig tart.) Az TD-16 egy új fejlesztésű  GPS okosóra gyerekeknek mely mindent tartalmaz amire szükség lehet. Ebből az ár/érték bajnok modellből sem maradt ki … Continued

20990 Ft 19500 Ft Áfával Opciók választása
Sale! GW400X okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló
GW400X okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló
Vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges.
26900 Ft 22500 Ft Áfával Opciók választása
EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős
EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős
EW100 nyomkövető GPS óra segítségével nyomon tudjuk követni a viselőjét valamint alkalmas kétirányú telefonbeszélgetésre is.
not rated 23900 Ft Áfával Tovább
GW600S GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
GW600S GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. A GW600S érintőkijelzős nyomkövető GPS órával mindez lehetséges! Ez a kis készülék trendi megjelenésű és komoly belsőt tartalmaz, rengeteg hasznos funkcióval látták el és még vízálló is. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók mindez vízálló kivitelben.
23900 Ft Áfával Opciók választása
TD-26 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
TD-26 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
Az TD-26 egy igazán sportos, masszív felépítésű nyomkövető GPS okosóra gyerekeknek mely rázkódás és mérsékelten ütés valamint vízálló. Természetesen ebből a modellből sem maradt ki a nagy méretű érintő kijelző és egy fotózásra alkalmas kamera mindezek mellet egy kellőképpen nagy akkuval látták el mely 500 mAh -s. Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett fejlett új funkciók jellemzik.
23900 Ft Áfával Opciók választása
SV38 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős, vízálló
SV38 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős, vízálló
Ez a GPS óra alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a viselőjét így mindig biztonságban tudhatjuk. Kialakítása és tudása lehetővé teszi, hogy idősebb vagy beteg emberek felügyeletét végezzük vele. Telefonálásra is alkalmas így tarthatjuk a kapcsolatot is a viselőjével.
24990 Ft Áfával Tovább
RF-V36 Senior okosóra GPS nyomkövetővel érintőkijelzős
RF-V36 Senior okosóra GPS nyomkövetővel érintőkijelzős
Egy ilyen óra használatával hozzátartozója mindig biztonságban érezheti magát és Ön mindig tudni fogja hogy merre jár a GPS nyomkövetőnek köszönhetően valamint bármikor felhívhatja és beszélhet vele mivel a készülék kétirányú telefonbeszélgetésre is alkalmas. Kicsi könnyű, hosszú üzemidővel rendelkezik, és vízálló. Számos hasznos funkcióval van felvértezve mely megkönnyíti a mindennapokat.
not rated 25500 Ft Áfával Tovább
KT04 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
KT04 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló

KT04 Vízálló kivitelű érintőkijelzős nyomkövető GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. A KT04 -el mindez lehetséges! Ez a kis készülék kifinomult trendi megjelenésű és … Continued

25700 Ft Áfával Opciók választása
L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló
L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló
Elegáns megjelenésű, minőségi, vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges.
25990 Ft Áfával Opciók választása
Wonlex KT06 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Wonlex KT06 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Az STK06 letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek. Az egyik legjobb ár érték arányú készülék hiszen mindent tud amire igazán szükség lehet és még vízálló is. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. A STK09 érintőkijelzős nyomkövető GPS órával mindez lehetséges!
27600 Ft Áfával Opciók választása
Sale! LT05 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló (4G)
LT05 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló (4G)
LT05 az egyik legújabb fejlesztésű GPS okos óra melyet gyerekeknek fejlesztettek ki. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre, videótelefonálásra és GPS nyomkövetésre is, így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók.
31800 Ft 29800 Ft Áfával Opciók választása
KT11 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G)
KT11 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G)
Az KT11 legújabb fejlesztésű nyomkövető GPS okos óra gyerekeknek mely már 4G hálózatot használ. Ez a kis készülék trendi megjelenésű és komoly belsőt tartalmaz, rengeteg hasznos funkcióval látták el és még vízálló is. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók mindez vízálló kivitelben.
34500 Ft Áfával Opciók választása
Sale! SD200 senior okosóra GPS nyomkövetővel, érintőkijelzős, vízálló
SD200 senior okosóra GPS nyomkövetővel, érintőkijelzős, vízálló
Ez a nyomkövető GPS óra alkalmas arra, hogy nyomon követni  és felügyelni tudjuk a viselőjét és így mindig biztonságban tudhatjuk. Kialakítása és tudása lehetővé teszi, hogy idősebb vagy beteg emberek felügyeletét végezzük vele. Bizonyos betegségek esetében gyakran felmerülő probléma, hogy eltűnik a beteg személy ami nagy aggodalomra ad okot a hozzátartozói körében. Egy ilyen óra segítségével ezek a problémák kiküszöbölhetőek. A készüléknek még számos funkciója van mely hatékonyan segítheti felnőttek vagy idősebb emberek és gondozóik, hozzátartozóik mindennapjait. Ilyen például a pulzus és vérnyomásmérő a lépés számláló vagy a különböző emlékeztető funkciók. Az egyik legfontosabb fejlesztés az elesés érzékelő mellyel felszerelték ezt a GPS karórát. Ennek segítségével a készülék képes felismerni ha a viselője elesik és azonnal riasztást tud küldeni vagy fel is tudja hívni valamelyik hozzátartozót vagy gondozót. Ez az eszköz kiváló minőséget képvisel, kényelmes a használata, könnyen kezelhető és fejlett funkciókkal rendelkezik valamint vízálló.
38900 Ft 35900 Ft Áfával Kosárba teszem
Sale! RF-V46 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős
RF-V46 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős
Ez a GPS óra az egyik legújabb fejlesztés. Míg a legtöbb ilyen eszköz a kommunikáció során csak a 2G hálózatot használja addig az RF-V46 GPS óra már képes használni a 4G és a 3G hálózatokat is. Ez biztonságosabb és gyorsabb működést tesz lehetővé valamint biztosan működni fog olyan országban is ahol már nincs 2G hálózat. Egy ilyen óra használatával hozzátartozója mindig biztonságban érezheti magát és Ön mindig tudni fogja hogy merre jár.
43500 Ft 39900 Ft Áfával Tovább