RF-V16 Személy GPS nyomkövető óra (nyakláncként is használható)
RF-V16 Személy GPS nyomkövető óra (nyakláncként is használható)
Ez a személyi GPS nyomkövető SIM kártyával működik, elsősorban a gyerekek és idősek nyomkövetésére alkalmas. Nyaklánc vagy kulcstartóként is használható
not rated 18900 Ft Áfával Opciók választása
EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős
EW100 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek NEM érintőkijelzős
EW100 nyomkövető GPS óra segítségével nyomon tudjuk követni a viselőjét valamint alkalmas kétirányú telefonbeszélgetésre is.
not rated 23900 Ft Áfával Tovább
SV38 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős, vízálló
SV38 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős, vízálló
Ez a GPS óra alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a viselőjét így mindig biztonságban tudhatjuk. Kialakítása és tudása lehetővé teszi, hogy idősebb vagy beteg emberek felügyeletét végezzük vele. Telefonálásra is alkalmas így tarthatjuk a kapcsolatot is a viselőjével.
24990 Ft Áfával Tovább
RF-V36 Senior okosóra GPS nyomkövetővel érintőkijelzős
RF-V36 Senior okosóra GPS nyomkövetővel érintőkijelzős
Egy ilyen óra használatával hozzátartozója mindig biztonságban érezheti magát és Ön mindig tudni fogja hogy merre jár a GPS nyomkövetőnek köszönhetően valamint bármikor felhívhatja és beszélhet vele mivel a készülék kétirányú telefonbeszélgetésre is alkalmas. Kicsi könnyű, hosszú üzemidővel rendelkezik, és vízálló. Számos hasznos funkcióval van felvértezve mely megkönnyíti a mindennapokat.
not rated 25500 Ft Áfával Tovább
Sale! SD200 senior okosóra GPS nyomkövetővel, érintőkijelzős, vízálló
SD200 senior okosóra GPS nyomkövetővel, érintőkijelzős, vízálló
Ez a nyomkövető GPS óra alkalmas arra, hogy nyomon követni  és felügyelni tudjuk a viselőjét és így mindig biztonságban tudhatjuk. Kialakítása és tudása lehetővé teszi, hogy idősebb vagy beteg emberek felügyeletét végezzük vele. Bizonyos betegségek esetében gyakran felmerülő probléma, hogy eltűnik a beteg személy ami nagy aggodalomra ad okot a hozzátartozói körében. Egy ilyen óra segítségével ezek a problémák kiküszöbölhetőek. A készüléknek még számos funkciója van mely hatékonyan segítheti felnőttek vagy idősebb emberek és gondozóik, hozzátartozóik mindennapjait. Ilyen például a pulzus és vérnyomásmérő a lépés számláló vagy a különböző emlékeztető funkciók. Az egyik legfontosabb fejlesztés az elesés érzékelő mellyel felszerelték ezt a GPS karórát. Ennek segítségével a készülék képes felismerni ha a viselője elesik és azonnal riasztást tud küldeni vagy fel is tudja hívni valamelyik hozzátartozót vagy gondozót. Ez az eszköz kiváló minőséget képvisel, kényelmes a használata, könnyen kezelhető és fejlett funkciókkal rendelkezik valamint vízálló.
38900 Ft 35900 Ft Áfával Tovább
Sale! RF-V46 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős
RF-V46 nyomkövető GPS okosóra felnőtteknek, érintőkijelzős
Ez a GPS óra az egyik legújabb fejlesztés. Míg a legtöbb ilyen eszköz a kommunikáció során csak a 2G hálózatot használja addig az RF-V46 GPS óra már képes használni a 4G és a 3G hálózatokat is. Ez biztonságosabb és gyorsabb működést tesz lehetővé valamint biztosan működni fog olyan országban is ahol már nincs 2G hálózat. Egy ilyen óra használatával hozzátartozója mindig biztonságban érezheti magát és Ön mindig tudni fogja hogy merre jár.
43500 Ft 39900 Ft Áfával Tovább