Sale! SQ90 nyomkövető GPS óra gyerekeknek érintőkijelzős
SQ90 nyomkövető GPS óra gyerekeknek érintőkijelzős
Ez a GPS óra alkalmas arra hogy kapcsolatban legyünk gyermekünkkel és nyomon tudjuk követni mozgását. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom és letöltjük a gyártó által biztosított ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani és nyomon követni, figyelni a készüléket. Tudja mindig biztonságban gyermekét és vásároljon még most egy ilyen órát. A gyerekek is imádják hiszen izgalmas és hasznos is számukra.
15900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! GW500S okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel, kamerával, érintőkijelzős
GW500S okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel, kamerával, érintőkijelzős
GW500S érintőkijelzős GPS óra gyerekeknek kamerával és zseblámpával funkcióval.  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók. Egy ilyen óra használatával mindamellett hogy biztonságban tudhatja a gyermekét még egy izgalmas lehetőségeket és funkciókat tartalmazó "kütyüvel" is megajándékozza aminek biztosan nagyon örülni fog.
17900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! Twinkler GK01 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
Twinkler GK01 GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, kamerával, vízálló
A Twinkler GK01 egy igazán sportos, felépítésű nyomkövető GPS okosóra gyerekeknek mely kiváló ár/érték arányú termék. Rázkódás és mérsékelten ütés valamint vízálló (IP65). Ez a modell az igazi kis vadócoknak lett tervezve a sportos kialakítása és felépítése is ezt tükrözi. A gyerekek imádják, Ön pedig egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét és bármikor kapcsolatba léphet vele
19900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! Wonlex GW700 vízálló okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel
Wonlex GW700 vízálló okosóra gyerekeknek GPS nyomkövetővel
Ez a termék egy letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek vagy tiniknek. Az óra kinézetét tekintve leginkább a lányok részére ajánljuk és olyanoknak akik a kevésbé "gyerekes" kicsit komolyabb órát keresnek. Ez a modell nem érintőkijelzős és nem is színes.
23900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! Wonlex KT07 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Wonlex KT07 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Az KT07 letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek. Az óra háza enyhén átlátszó emiatt amikor a kijelző aktív valamelyest világít maga az óratest. Ez igazán menővé teszi ezt a kis órát és a gyerkőcök rendkívül imádják.
not rated 24900 Ft Áfával Opciók választása
Sale! Wonlex KT06 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Wonlex KT06 GPS okos óra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Az KT06 letisztul finom megjelenésű nyomkövető GPS óra gyerekeknek. Az egyik legjobb ár érték arányú készülék hiszen mindent tud amire igazán szükség lehet és még vízálló is. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke? Szívesen kapcsolatban lenne vele de telefont még nem szeretne neki adni. A STK09 érintőkijelzős nyomkövető GPS órával mindez lehetséges!
25600 Ft Áfával Opciók választása
Sale! Wonlex GW700S GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
Wonlex GW700S GPS okosóra gyerekeknek érintőkijelzős, vízálló
A GW700S érintőkijelzős nyomkövető GPS óra trendi megjelenésű és kategóriájában kis méretűnek számít. Minden lényeges funkciót tud melyre szükség lehet. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyű kezelhetőség jellemzi és vízálló.
26900 Ft Áfával Opciók választása