L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló

(4 vásárlói értékelés)

26990 Ft Áfával

Elegáns megjelenésű, minőségi, vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges.

Clear selection

Leírás

Elegáns megjelenésű, minőségi, érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom. Ezt követően letöltjük az ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani valamint nyomon követni az órát. A használatához szükséges alkalmazást a gyártó ingyenesen biztosítja nincs időkorlátozás és nincs havidíj. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése. Mi legtöbbször a Vodafone kártyáit használjuk és eddig mindig beváltak)

A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni a gyermekünkkel aki hall minket és válaszolni is tud.

Az óra lehetővé teszi hangüzenetek rögzítését és továbbítását valamint képes ilyen jellegű üzenetek fogadására és lejátszására. Azaz alkalmas hangüzenet “csetelésre”.

Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermekünk akkor a készülék egy sms értesítést küld.

A készülék kétféleképpen tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, és a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. A készülék akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz valami zárt fedett helyen van.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

 • 1 percenként jelentse a pozícióját
 • 10 percenként jelentse a pozícióját
 • 1 óránként jelentse a pozícióját

Ezt a folyamatos jelentést meg tudjuk nézni a mobilalkalmazásban a térképen kirajzolja merre ment a gyermekünk. Kikapcsolni nem tudja a gyermekünk, azt csak mi a mobilalkalmazáson keresztül tudjuk.Tudjuk jutalmazni is a gyermekünket ha az elvárásainknak megfelelően használja a készüléket. Szíveket küldhetünk az órára az alkalmazással, amit ő ott tud gyűjteni, de ezeket el is vehetjük, ha nem megfelelő a készülék használat.

Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét! Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók jellemzik vízálló kivitelben. (Fröccsenő, cseppenő víz ellen védett. Víz alá meríteni vagy tartósan folyó víz alá helyezni nem ajánlott. Fürdéshez, úszáshoz nem ajánlott)

További információk

Tömeg180 g
Szín

Fekete, Kék, Pink

L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló termékről 4 értékelés

 1. Solymárné

  Nagyon szép ez az óra, nem is gondoltuk hogy ennyire tetszeni fog.

 2. Timi

  Több mint két hete használjuk. Feladatát rendben ellátja, telefonáláskor megfelelő a hang, GPS is viszonylag pontos, kijelzője szép és maga az óra is mutatós. Az akkuval is elégedettek vagyunk. Ami nem annyira tetszik az a töltője, az sajnos nem a legjobb anyagból készült és a használatát is szokni kellett.

 3. Robi

  Rendben működik. Az akku két napot bír.

 4. N.Melinda

  Ez volta a karácsonyi ajándék. Különösebb problémánk nincs vele. Negatívum csak annyi hogy a töltőkábel használata nem annyira felhasználóbarát de a gyermekünknek nincs vele baja ő hamar megtanulta hogy kell használni

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük