L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló

(2 vásárlói értékelés)

25990 Ft Áfával

Elegáns megjelenésű, minőségi, vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges.

Clear selection
Cikkszám: L332 Kategóriák: ,

Leírás

Elegáns megjelenésű, minőségi, vízálló kivitelű érintőkijelzős GPS okos óra gyerekeknek kamerával. Ez a készülék alkalmas arra, hogy nyomon tudjuk követni a gyermekünket így mindig biztonságban tudhatjuk és bármikor kapcsolatba léphetünk vele ha szükséges. A készülékbe behelyezünk egy SIM kártyát amin be van kapcsolva az adatforgalom. Ezt követően letöltjük az ingyenes alkalmazást az okos telefonunkra és ezen keresztül tudjuk beállítani valamint nyomon követni az órát. A használatához szükséges alkalmazást a gyártó ingyenesen biztosítja nincs időkorlátozás és nincs havidíj. (A készülékbe bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető de tapasztalataink alapján Telenor kártyákkal nem mindig működnek jól a GPS készülékek. Ez csak a készülékbe helyezett SIM kártyákra vonatkozik. Az Ön mobiltelefonjában bármilyen szolgáltató SIM kártyája lehet mert attól független a készülék működése. Mi legtöbbször a Vodafone kártyáit használjuk és eddig mindig beváltak)

A készülék alkalmas SOS jelzés küldésére is, ha bajban lenne a gyermekünk akkor egy gombnyomással tud értesíteni minket. Ekkor a készülék jelez nekünk PUSH üzenetben, valamint fel is hív minket a beállított telefonszámunkon és tudunk beszélni a gyermekünkkel aki hall minket és válaszolni is tud.

Az óra lehetővé teszi hangüzenetek rögzítését és továbbítását valamint képes ilyen jellegű üzenetek fogadására és lejátszására. Azaz alkalmas hangüzenet “csetelésre”.

Beállítható az alkalmazásban egy biztonsági terület amit ha elhagyna a gyermekünk akkor a készülék egy sms értesítést küld.

A készülék kétféleképpen tudja meghatározni a pozícióját. A beépített GPS antennával ami nagyon pontos helymeghatározást eredményez, és a mobilszolgáltató adótornyával, ami az adótorony helyét jelöli meg a térképen amelyikre fel van jelentkezve a készülékben található SIM kártya. A készülék akkor használja az adótorony meghatározást, ha nem látja a GPS műholdakat azaz valami zárt fedett helyen van.

A készüléken beállítható a folyamatos nyomkövetés 3 fokozatban (ez befolyásolja az akku élettartamát)

  • 1 percenként jelentse a pozícióját
  • 10 percenként jelentse a pozícióját
  • 1 óránként jelentse a pozícióját

Ezt a folyamatos jelentést meg tudjuk nézni a mobilalkalmazásban a térképen kirajzolja merre ment a gyermekünk.

A készülék érintőkijelzővel rendelkezik, és rezegni, hangjelzést is tud adni akár egy mobiltelefon.

Kikapcsolni nem tudja a gyermekünk, azt csak mi a mobilalkalmazáson keresztül tudjuk.

Tudjuk jutalmazni is a gyermekünket ha az elvárásainknak megfelelően használja a készüléket. Szíveket küldhetünk az órára az alkalmazással, amit ő ott tud gyűjteni, de ezeket el is vehetjük, ha nem megfelelő a készülék használat.

További információk

Tömeg180 g
Szín

Fekete, Kék, Pink

L332 okos óra gyerekeknek GPS nyomkövetővel érintőkijelzős, vízálló termékről 2 értékelés

  1. Solymárné

    Nagyon szép ez az óra, nem is gondoltuk hogy ennyire tetszeni fog.

  2. Timi

    Több mint két hete használjuk. Feladatát rendben ellátja, telefonáláskor megfelelő a hang, GPS is viszonylag pontos, kijelzője szép és maga az óra is mutatós. Az akkuval is elégedettek vagyunk. Ami nem annyira tetszik az a töltője, az sajnos nem a legjobb anyagból készült és a használatát is szokni kellett.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.