Wonlex CT07S gyerek okosóra GPS nyomkövetővel

27900 Ft Áfával

Clear selection

Leírás

A wonlex CT07S GPS nyomkövető gyerek okosóra az egyik legkedvezőbb áru 4G képes okosóra mely ezáltal videótelefonálásra is alkalmas valamint egy mobiltelefont helyettesítő eszköz is. Az okosóra segítségével bármikor felhívhatod gyermekedet és ő is felhívhat téged.
Ezt az órát GPS nyomkövetővel is ellátták és magyar nyelvű figyelő alkalmazás is tartozik hozzá, amelyben az gyerek számára még biztonsági zónákat is be tudsz állítani, amelyek elhagyását az óra érzékeli, és üzenetet küld a telefonodra valamint számos egyéb beállítás is elvégezhető és lényegében így egy flügyeleti eszközzé válik az óra. Az órához tartozó alkalmazásról utasítást küldhetsz az órának, hogy készítsen egy fényképet és küldje el a telefonodra. A fénykép készítése nem jár semmilyen zajjal, rezgéssel, így a gyermeket nem zavarja meg az iskolában sem.

Wonlex CT07S gyerek okosóra GPS nyomkövetővel

  • Bárhol, bármikor megnézheted, hogy hol jár gyermeked, egyszerű és gyors helymeghatározást kínál
  • Mérsékelten vízálló (IP67)
  • A beépített mikrofonnak és kihangosítónak köszönhetően bármikor tudsz az óra viselőjével telefonálni, akár te, akár ő indítja a hívást.
  • A beépített kamera lehetővé teszi, hogy bármelyikőtök video hívást indítson a telefonos alkalmazás és az óra között.
  • Az SOS gomb segítségével a gyerek vészhelyzetben gyorsan tud jelezni 3 megadott telefonszámra
  • Biztonsági zónát jelölhetsz ki a gyermeknek: be tudodod állítani, hogy egy megadott terület elhagyásakor az óra jelzést küld a telefonodra.

Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyebb kezelhetőség, fejlett funkciók jellemzik mindez vízálló kivitelben.
(Fröccsenő, cseppenő víz ellen védett. Víz alá meríteni vagy tartósan folyó víz alá helyezni nem ajánlott. Fürdéshez, úszáshoz nem ajánlott)

Ne érje be olcsó hamisítvánnyal! Nálunk az EREDETI WONLEX okosórát vásárolhatja meg ezért garantált a megfelelő minőség. A termékre 2 év garanciát vállalunk.

 

Kijelző: 1.4 TFT (320×240)
Hálózat: 4G
GSM frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: Lithium  680mAh
Súly: 52g
Készenléti idő: kb. 3 nap
Kamera: 0,3 mp
GPS pozicionálási pontosság: 3-10 méter
WIFI pozicionálási pontosság: 5-50 méter
Por és víz állóság: IP65
SIM foglalat: nano

További információk

Szín

Fekete, Kék, Pink