Vobtech XT09 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G)

(4 vásárlói értékelés)

34900 Ft Áfával

A Motto LT09 egy GPS okosóra melyet gyerekeknek terveztek. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre, videótelefonálásra és GPS nyomkövetésre is, így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. Komolyabb tudása és megjelenése miatt a 10 éves korosztálynak is ajánljuk.

Clear selection

Leírás

A Vobtech XT09 egy GPS okosóra melyet gyerekeknek terveztek. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre, videótelefonálásra és GPS nyomkövetésre is, így bármikor elérhetjük gyermekünket anélkül, hogy mobiltelefont adnánk neki. Komolyabb tudása és megjelenése miatt a 10 éves korosztálynak is ajánljuk. Számtalan hasznos funkciója mellett az egyik leglényegesebb, hogy míg a legtöbb ilyen eszköz a kommunikáció során csak a 2G hálózatot használja addig ez az óra már képes használni a 4G és a 3G hálózatokat is. Ez biztonságosabb és gyorsabb működést tesz lehetővé valamint biztosan működni fog olyan országban is ahol már nincs 2G hálózat. A beépített HD kamera a fényképezés mellett lehetővé teszi a videótelefonálást is. Képes Wi-fi hálózatokra kapcsolódni így nem csak a mobilnet igénybevételével lehet videóhívásokat folytatni. Mindez kiváló ergonómiával és remek, modern kinézettel párosul, természetesen vízálló kivitelben (IP65 – Fröccsenő, cseppenő víz ellen védett. Víz alá meríteni vagy tartósan folyó víz alá helyezni nem ajánlott. Fürdéshez, úszáshoz nem ajánlott). Bátran ajánljuk mindenkinek aki egy igazán prémium, megbízható termékkel szeretne kapcsolatba lépni gyermekével. Egy ilyen óra használatával biztonságban tudhatja a gyermekét!  Kiváló minőség, kényelmes használat, könnyű kezelhetőség, fejlett funkciók jellemzik.

A termékhez biztosított ingyenes mobilalkalmazással tudjuk beállítani és vezérelni az órát. A készülékbe egy SIM kártyát kell helyezni amin be van kapcsolva az adatforgalom, majd letöltjük az alkalmazást az okos telefonunkra ezt párosítjuk az eszközzel és használatra kész.

Jellemzők:

GPS + WIFI + LBS hármas módú pozíció meghatározás. Színes érintő kijelző. Kétirányú telefonbeszélgetés. IP67 vízállósági szint.SOS gyors gomb. Kamera fényképezéshez és videotelefonálláshoz. Geo-kerítés: biztonságos területet állíthat be melyet ha elhagy az óra viselője a készülék riasztani fog. Alacsony akkumulátor riasztás. Távoli hangfigyelés. Hang chat. Útvonal visszanézése: 90 napig. Ébresztő funkció

Technikai információk:

Kijelző: IPS (240×240)
Üzemi feszültség 3,7V
Akkumulátor: Lítium  650mAh
Súly: 32g
Készenléti idő: kb. 3-4 nap
Kamera: 0,3 mp
Hálózat: 4G
GPS pozicionálási pontosság: 3-10 méter
WIFI pozicionálási pontosság: 10-50 méter
LBS pozicionálási pontosság: (GSM adótorony helyzetétől függ)
Por és vízállóság: IP65

További információk

Szín

Fekete, Kék, Pink

Vobtech XT09 GPS okosóra gyerekeknek kamerával, érintőkijelzős, vízálló (4G) termékről 4 értékelés

 1. Márk

  Nincs ezzel baj… 🙂

 2. Darabán M.

  Sokadik ilyen órát vásároljuk már és itt végre elfogadható minőséget kaptunk. Köszönet.

 3. Fatérné Horvàth Àgnes (megerősített tulajdonos)

  Az óra szuper, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogyan jelezze ki a hívószámot. Pedig a SIM kártyán be van kapcsolva a kijelzés, mégis magantelefonszàmot ír ki.

 4. gpsnyomkoveteslac

  Üdvözlöm. Vélhetően ez egy Telekom kártya lesz mivel ennél a szolgáltatónál szokott ez előfordulni. Látszólag be van kapcsolva a hívószám kijelzés de mégsem működik. Ezt csak a szolgáltató tudja megoldani úgy hogy központilag bekapcsolja az adott SIM kártyán a hívószám kijelzést. Amennyiben valóban Telekom kártyáról van szó hívja fel az ügyfélszolgálatukat, mondja el nekik a problémát és kérje Őket hogy aktiválják Önnek ezt.

 5. Rózsa

  Szertném kérdezni magyar menüje van az órának?

 6. gpsnyomkoveteslac

  Üdvözlöm. Igen lehet bizonyos modelleket magyarra is állítani de angolul is nagyon egyértelmű mert ikonok is tartoznak a menüpontokhoz.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük