Wonlex PT02C GPS nyakörv kutyáknak

38900 Ft Áfával

A GPS nyakörv segítségével folyamatosan nyomon követheti, figyelheti kedvence mozgását. Bármely állattal használható de méretét és tudását tekintve leginkább kutyák számára ajánljuk. Megbízható és minőségi kivitel jellemzi kategóriájában az egyik legjobb készülék melyet öröm használni a mindennapokban.

Clear selection
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ez a GPS nyakörv állatok nyomkövetésére alkalmas. Pozícióját GPS műholdak alapján határozza meg és egy ingyenes online térképes applikáció segítségével, amely bármilyen okos telefon vagy táblagéppel használható folyamatosan nyomon követheti, figyelheti kedvence mozgását. Az applikációt a gyártó biztosítja mely teljesen ingyenes, nincs havi díj, nincs aktiválási díj kompatibilis Android és iOs rendszerekkel is.
Az eszközbe egy SIM kártyát kell helyezni a működtetéshez. Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM-kártya használatakor merül fel, a választott szolgáltató felé. A készülék kártya független így bármelyik 4G hálózattal rendelkező szolgáltatóval használható. A GPS nyakörv minimális adatforgalmat generál mivel csak a koordinációs kódokat küldi az alkalmazásnak. A készülék a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik és a ház kialakítása ellenáll az időjárásnak és egyéb környezeti tényezőknek. A GPS nyakörv bármely állattal használható de méretét és tudását tekintve leginkább kutyák számára ajánljuk. Megbízható és minőségi kivitel jellemzi kategóriájában az egyik legjobb készülék melyet öröm használni a mindennapokban.

Technikai információ:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Vízállóság: IP67
  • Hálózat: 4G, GSM850/900/1800/1900Mhz
  • Helymeghatározás: GPS+AGPS+WIFI+LBS
  • Akkumulátor: Lithium 680mAH
  • Készenléti idő: 72 óra
  • Méretek: 56mm x 40mm x 18mm

Csomag tartalma:

1 db nyomkövető
1 db nyakörv
angol és magyar nyelvű használati útmutató

További információk

Szín

Kék, Pink