SDS008 Személy GPS nyomkövető nyaklánc

35990 Ft Áfával

Ez a személyi gps nyomkövető SIM kártyával működik, elsősorban a gyerekek és idősek nyomkövetésére alkalmas.

Elfogyott

Cikkszám: DS008GPS Kategória:

Leírás

Rövid leírás
Ez a személyi gps nyomkövető SIM kártyával működik, elsősorban a gyerekek és idősek nyomkövetésére alkalmas. Ez egy nagyon kis méretű készülék, akár a hátizsákra is feltehető, vagy nyakba akasztható, de akár egy kulcstartóra is feltehető. Ez a legkorszerűbb GPS technológia, akár valós idejű nyomkövető eszközként is működik amelyhez tudunk szerverhasználatot is biztosítani!
Szerkezet:
Egy nagyon kis méretű készülék 43X43 mm. Két változata van, különböző vastagságú. Normál verzió (14 mm vastag) egy 600mAh újratölthető lítium akkumulátorral van szerelve. Ultra-vékony kivitel (12 mm-es vastagság) egy 380mah újratölthető lítium akkumulátorral.

Főbb funkciók és jellemzők
1.Valós nyomkövetési idő és a helymeghatározás. Fejlett GPS technológia, GPS pontossága 5m.
2.Kétirányú hívás és kommunikáció. Felhívhatja a készülék számát, a készülék tulajdonosa is fogadhatja a hívást de akár el is utasíthatja.
3. Lehallgatás. Ha felhívjuk a készülék számát, a készülék automatikusan fogadja a hívást és hallhatjuk mi történik a készülék körül (csak admin vagy engedélyezett számról tud működni ez a funkció).
4.SOS gomb. Amikor a készülék tulajdonosa a vészhelyzetbe kerül, és megnyomja a SOS gombot 3 másodpercig, akkor a készülék felhívja  az admin számát és tudnak beszélni. Ugyanakkor, az SOS riasztás SMS-ben is értesíti az admin számot.
5.GEO-kerítés. Beállítható egy biztonságos terület SMS-ben. Amikor az eszköz tulajdonosa elhagyja a beállított területet akkor a készülék küld riasztást SMS-ben az admin számra.
6.Sebesség túllépés figyelmeztetés: Ön kap egy figyelmeztető üzenetet SMS-ben, ha a készülék tulajdonosának sebessége nagyobb, mint az alapértelmezett sebesség.
7.Mozgás érzékelő. Ön kap egy figyelmeztető üzenet, ha a készülék érzékeli a rezgéseket G-szenzoron keresztül, azaz mozgásba lendül a készülék.
8.Elesés riasztás. Alkalmas időseknek akik egyedül élnek otthon. Készülék riasztást küld SMS-ben miután észleli, hogy elesett a tulajdonosa (G-szenzorral figyeli a készülék a hirtelen mozgásokat).
9.SMS-ben is le tudja kérni az aktuális pozíciót. Ekkor tudja, hol vannak a gyerekek, vagy az idős hozzátartozók.
10.Támogatja az AGPS gyors helymeghatározást. Az AGPS segítségével olyan helyen is pontos pozícionálást kaphatunk ahol gyenge a GPS vételi minőség.
11.Útvonal ellenőrzése. Láthatjuk, hol járt a gyerek / szülő / háziállat az elmúlt időkben a weboldalunkon (ez opcionális, külön előfizetést igényel).
12.Hosszú akkumulátor élettartam: 1 ~ 3 nap  és a gyenge akkumulátor riasztás.
13.Támogatja, hogy távolról újra tudjuk indítani, távoli leállítás, távolról letilthatja kikapcsoló gombot.

Fekete, fehér, és kék színben elérhető. Kérem a megrendeléskor a megjegyzés rovatba tüntesse fel a színt. Ha ezt nem teszi meg akkor fekete színben küldjük a készüléket!
Méret: 43mm × 43mm × 12mm (14mm)
Súly: 25g
Hálózat: GSM / GPRS
Hálózati frekvencia: 850/900/1800 / 1900Mhz
Chip: UBLOX GSM / GPRS modul, MTK GPS modul -159dBm
GPS pontosság: 5m
Akkumulátor: Újratölthető lítium akkumulátor 380mah (12mm) / 600mAh (14mm)
Töltési feszültség: DC 5V
Készenléti idő: akár 3 nap
Tárolási hőmérséklet: -40 ° C és + 85 ° C
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 55 ° C
Páratartalom: 5% – 95%, nem lecsapódó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SDS008 Személy GPS nyomkövető nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük